Maria Galland Gezichtsbehandelingen

De grote verscheidenheid aan cabineconcepten van Maria Galland maken een individuele gezichtsverzorging mogelijk voor elke behoefte, elk huidtype, man en vrouw.

Soin Mille

De champagne onder de behandelingen van Maria Galland. Voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking.

Lift' Expert

Een verstevigende behandeling met een dieptewerkende bindweefselmassage. De huid wordt gevitaliseerd en verstevigd. De gelaatscontouren worden strakker, het huidprofiel ziet er jonger en steviger uit.

Soin Masque Modelant

De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, voordat lokaal “probleemoplossers” worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften.

Soin Cocon

Een ontspannende verzorging met een schuimmasker die je gelaat omhult als een cocon.

Soin Thalasso

De powerkuur uit de zee. Het verkoelende algenmasker zorgt voor een zeer hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.

Soin Masque Modelant Yeux

Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris.
Bernard Cassière

Bamboe Verzorging

Beschermt de huid en zorgt er zo voor dat ze gehydrateerd blijft. Op die manier wordt er preventief gewerkt tegen de eerste fijne lijntjes en het vochtverlies van de huid.

Time Interceptor

Globale anti-rimpel behandeling die de huid verstevigt en zijn volume en elasticiteit terug geeft.

Detox

Detoxbehandeling met bloedsinaasappel voor een frisse, stralende en gladde huid.


Nee Make-up Milano

Is een echte trendsetter met beautylooks van een professionele standaard. Met oog voor details, een kleurmatching om u tegen te zeggen, de zachte textuur en de benadering van de verleiding. Dit is waar het bij Nee make-up om draait.


Aarzel niet om ons te contacteren voor make-up advies. Samen gaan we op zoek naar de kleuren die het best bij jouw huid en persoonlijkheid passen.


So Polish

Semi-permanente nagellak houdt +/- 14 dagen zonder schilferen en met blijvende hoogglans.